As the true eater jeg er, følger der selvfølgelig også en spise-guide til byen – altså de bedste spisesteder i Malaga. Nåe ja og hvad er mad uden drinks og bryggeri-øl?
Malagas dining-scene overraskede mig rigtig positivt. Jeg fandt kvaliteten høj og priserne favorable. Er man der under deres food-festival skal man VIRKELIG tage derind. Enough’s said. Her kommer seks permanente spanske perler!

SE OGSÅ HVAD DU SKAL OPLEVE MENS DU ER I MALAGA HER!

SPIS

MORGENMAD PÅ BRUNCH IT
Hvis man bare reseacher lidt på Malaga kommer man ikke uden om brunch it. Det er den hyggeligste lille cafe, hvor de både laver som navnet indikerer brunch, men faktisk også frokost. Til en helt fair pris får du juice, frugt og en tallerken med den brunchanretning du vælger. Vær opmærksom på at det er et populært sted, så der kan forekomme en smule vente tid. Jeg anbefalede stedet til en af mine kollegaer og hun blev så vild med det at de spiste der begge morgener de var i byen.

VEGANSK/MEXECANSK PÅ NIC PIC
NIC PIC er en lille cafe som er en del af et Botique hostel som hedder Picnic dreams hostel. Det ligger på en lille smal gade hvor man kan sidde både inde og ude. Vi fik nogle ret lette og simple tacos, som smagte godt. Skal man være super mæt skal man nok både gå efter for- og hovedret. Jeg fik desværre ikke nogle billeder derfra.

TAPAS PÅ EL MESON DE CERVANTES
EL MESON DE CERVANTES er en familieeget tapas resto, hvilket vi på bedste vis blev udsat for. Mama-tapas forsøgte på indædt spansk at guide os igennem menu-kortet! Hun var så sød, og insisterende. Man kan selvfølgelig undre sig over hvorfor hun ikke synes det var en god ide at sende en af de unge engelsk talende tjenere i vores retning. Måske ønskede hun blot at vi fik en autentisk spansk tapas oplevelse, hvilket vi da så virkelig også gjorde. Servicen var i top og maden var lækker og frisk. Vi betalte ca. 300 kr. for 2 glas vin og 5-6 dele retter, hvilket må siges at være en rigtig god pris. Restauranten var rustik og enormt hyggeligt indrettet. Det må være et af de bedste spisesteder i Malaga!

PIZZA PÅ RESTUTANTE PIZZERIA TERRA MIA
Pizza på Terra Mia er virkelig lækkert og du får din pizza serveret brand varm. Restauranten ligger i den ekstremt travle del af den gamle bydel. Du kan sidde inde eller ude, men lige meget hvad du gør er der tryk på. Indretningen er ret usmagelig, og de røde due og menukort med billeder skriger egenligt turistfælde, men pizza’erne holder. Forvent at stå i kø en halv time +, så kom i god tid! Pizzaerne er sprøde og juicy!

.

DRIK

LA FABRICA
Er et bryggeri beliggende i SOHO. Det gør turen til bryggeriet en del af eventyret, da du skal i gennem mange smalle gader med masser af grafitti art. Ud over at være et bryggeri er det også en restaurant. Vi fik dog kun lidt lette snacks til øllen, men de var til gengæld også gode. Stedet er enormt gennemført og knap så overrandt og det er derfor et godt sted at få en pause og en god gedin øl. Eftersigende skulle der også være live-musik i weekenderne!

SMALL-CAFÉ PÅ MUELLO UNO
Langs havnen ligger flere steder man kan droppe ind for at få noget koldt at drikke. Small-café blev vores favorit og heldigt for os havde det åbent både dag og aften. Lige meget hvad du køber følger der nødder med, hvilket altid er en bonus i min verden! Deres coctailskort er med mange muligheder men lidt i den pricy ende. Det vejer dog op at du kan slænge dig i loungemøbler og nyde havnen tæller og derfor er det helt bestemt et besøg værd!