ANMELDELSE AF SUNDAYS BEACHCLUB

Én af det mest populære ting at lave på Bali er at tage på beach club – og gerne den bedste beach club på Bali. Der findes et utal, og hvordan vælger og vrager man lige? Mange af de mest populære beach clubs kræver en reservation og er ofte meget pool og view orienteret. Er du til det, er Sundays nok ikke for dig. Sunday’s er ikke så iscenesat og er all about det turkise vand og blødt lyst sand. Her er det walk-in, altså du kan ikke reservere en plads. Stedet er klart en anbefaling værdig, særligt hvis man er i nærheden af Bukit peninsula på Bali.

HVORDAN FUNGERER DET?

Sundays Beach club er, som meget andet på Bali, eget af et stort hotel. Det vil sige, at det er der du ankommer når du skal på Sundays. Her bliver du ført hen til indgangen, hvor der er udsigt over beach club’en, som fra oven ligner tre store hytter. Her får man også udsigten over stranden, som er ekstraordinær smuk. Vi stod i kø i 15-20 minutter, betalte og blev kørt med svævebane ned til stranden. Svævebanen er en virkelig sjov oplevelse, og det er også den man skal med når man engang skal hjem. Når man når ned til selve beah club’en bliver man modtaget og man hører lidt om hvilke ledige pladser der er til rådighed. Beachclub’en består af en restaurent, et dæk med liggestole og et område i sandet med beanbags. Det er ikke altid der lige er noget frit og der kan altså forekomme lidt ventetid.

HVAD FÅR MAN FOR SINE PENGE?

Indkluderet i prisen er altså fuld adgang til den her ret lækre private strand. Der er ligeledes inkluderet et badehåndklæde pr. person, gratis lån af kayak, SUP, volleyballbane og snorkling udstyr. Halvdelen af de penge du betaler i indgangen, dvs. 250K/200K (ca. 120 kr.) kan du så bruge i deres restaurent. Det vil sige du kan også bruge dem på at få serveret kolde øl og lækre drinks ned til din liggestol! Maden på Sundays er super fin, jeg fik fish’n chips, som var top friskt og super lækkert. De 120 kr. rækker ca. til en øl, lidt vand og ét måltid.
Nogle gange tager nogle af de lokale vilde aber også et kig forbi! Heldigvis blev de da oppe på muren, som i måske kan se?

SOLNEDGANG SUNDAYS BEACHCLUB

AFTENER PÅ SUNDAYS

Om aftenen tændes der bål på stranden, og man kan få lov til at riste skumfiduser. Da vi var der var der tilmed live musik, hvilket var ret hyggeligt! Stranden er også lang nok til at man kan gå en lille gå tur. Til sidst vender alle sig over mod klippen på højre side, hvor du får serveret den smukkeste genspejling af solen når den går ned! WHAMBAM, aftener på Sundays kan altså noget, og derfor skal man bare blive. Husk en varm trøje da det bliver køligt om aftenen.

Et godt råd er at komme lidt tidligt. Vi kom kl. 13.00 hvilket nok i bagklogskabens lys var til den sene side, da det er “først til mølle” princippet når der skal uddeles pladser.

VAR DER NOGET DÅRLIGT SÅ?

– Musikken var sgu lidt høj, særligt hvis man ligger på sol-dækket
– Family-friendly place, hvilket er plus for dem med børn og minus for dem uden
– Skabe med lås manglede sgu bare.. Skal du bade skal du altså enten efterlade dine ting, eller give dine værdigenstande til personalet i baren – Sådan noget er mit små neurotiske sind ikke rigtig til.


Opsummeret er Sundays uden tvivl good value for money ift. andre beach clubs og et virkelig dejligt sted at slappe af. Det er et lækkert sted og herfra en kæmpe anbefaling og måske den bedste beach club på Bali!